Reclamatie Nomic

Discuție în 'Plangeri' creată de expnob, 22 Mai 2018.

 1. expnob

  expnob Active Member

  Înscris:
  17 Ian 2017
  Mesaje:
  20
  Aprecieri primite:
  1
  • Numele tău: edeN
  • Numele adminului reclamat: Nomic
  • SteamID*: STEAM_1:1:124451607
  • Data și ora: 3:50 PM
  • Motiv: Dupa ce ca e useless si ca nu face aproape nimic niciodata cand intru pe server, vesnic nu respecta regulile playerilor (gen sa nu faca spawncamp s.a.m.d) in timp ce ma joc mai scot cate o injuratura, foarte rar, dar nu e adresata drept insulta, ci glumeam cu ACE pentru ca amandoi suntem main Pyro mai faceam cate o gluma cu el despre "w+m1". In regulament scrie CLAR ca injuraturile _glume_ si daca scriem gen "plm" "mue" etc. nu e grav. Dar nu inteleg ce a inteles el ca probabil in injur pe el? Habar n-am, mi se pare ca se juca Pyro dar e evident ca nu la el ma refeream pentru ca am scris aia dupa ce m-a omorat Ace.
  • Dovada(SS/demo): https://steamcommunity.com/id/expnob/screenshots/ ||| In consola
  • Mențiuni: Cica mi-a dat ban pentru ca l-am injurat de morti, cu totul ca eu n-am avut nimic cu el doar ca i-am scris "mori" dupa. Nu inteleg cat de triggered poti sa fii. lol.
   
 2. SKG

  SKG New Member

  Înscris:
  17 Dec 2017
  Mesaje:
  9
  Aprecieri primite:
  0
  Te rog sa iti revizuiesc si bineinteles sa iti schimbi limbajul! Asta in primul rand!
  Dupa cum vad eu aici https://prnt.sc/jlq1we nu este un "mue", "plm" care bineinteles nu au ce cauta pe chat nu stiu ce faci tu pe DR dar nu e treaba mea . Atata timp cat esti pe JR nu ai voie cu un astfel de limbaj!
  Data viitoare, care sper sa nu mai existe, durata gag-ului respectiv a ban-ului o sa fie mai mare avand in vedere toate argumentele aduse aici!
  T.C.
   
 3. expnob

  expnob Active Member

  Înscris:
  17 Ian 2017
  Mesaje:
  20
  Aprecieri primite:
  1
  Daca nu e treaba ta ce fac eu pe DR de ce mentionezi asta? Iti vezi de serverul tau, exact cum trebuie sa faci. Argumentele tale nu ajuta cu nimic faptul ca mi-a dat ban pe nedrept si in plus diferenta dintre "plm" si "p*la" (am cenzurat pt ca forum) e semnificativ de mare ca spui ca nu este un "plm", nu?
  Durata gagului si respectiv a banului a fost degeaba pentru ca el sustine ca l-am injurat de morti, ceea ce trebuie sa ai 15 IQ sa intelegi din "mori" ca te-am injurat. Si presupun ca "f2p cu cosmetice" e injuratura? Ma adresam catre ACE, e o gluma intre noi. Daca Nomic nu are simtul umorului ceea ce poti sa observi de fiecare data cand intri pe server, se ia de numele cuiva etc. Scria FOARTE CLAR in toate regulamentele ca e voie cu limbaj de genu IN LIMITA BUNULUI SIMT, n-am fost toxic sau nu am spus-o ca si cum as fi da rage. Am zis, e o gluma intre mine si ACE.

  Cu asta am terminat, nu-mi mai bat capul cu "admini" de pe JR.
   
 4. Nomic

  Nomic New Member

  Înscris:
  7 Mai 2018
  Mesaje:
  3
  Aprecieri primite:
  0
  1) Nu știu de unde naiba ai înțeles tu că eu am înțeles că m-ai înjurat de morți (trebuie sa fii sigur de ceva înainte să comentezi despre acel lucru)
  2)Eu ți-am dat gag pentru că te-am văzut că ai înjurat pe chat și în loc să îmi spui că a fost o gluma tu doar îmi zici sa mor și ieși repede de pe server .
  3)Îmi asum vina ca ți-am dat gag fara sa fiu sigur că a fost în gluma dar tu trebuia să îmi spui că a fost în gluma și să nu îmi spui sa mor și să ieși de pe server.
   
 5. expnob

  expnob Active Member

  Înscris:
  17 Ian 2017
  Mesaje:
  20
  Aprecieri primite:
  1
  Am inteles faza ca tu credeai ca te-am injurat de morti pentru ca Ace mi-a zis asta dupa ce am iesit de pe server. Si cine intreaba adminul daca stie ca a fost o gluma ce ai zis, esti for real sau glumesti? Un player n-ar trebui sa intrebe asa ceva un admin.
  Daca vrei sa continuam discutia te invit sa vorbim pe Steam sau Discord.
   
 6. Nomic

  Nomic New Member

  Înscris:
  7 Mai 2018
  Mesaje:
  3
  Aprecieri primite:
  0
  daca ai da accept ar fi bine
   

Distribuie pagina asta