Forum Stats Bans Donate Servers Hello There, Guest! Register
Theme Customizer
Skin Colors
Background Patterns
Background Images
Custom Background

Above URL is an ImageThread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viata unui admin pe VSH
#1
Viata unui  Admin pe VSH


*Poveste inspirata din viata reala*
      In fiecare zi de vara ma trezeam la ora 13:00 ( destul de devreme, parerea mea) , intram pe server si ii salutam pe toti - dar ei nu raspundeau - si ma apucam de ,,treaba''. Dupa 30 de minute de dat mii de slay-uri playerilor observa cineva ca sunt online si ma saluta, si apoi ma intreaba de ce i-am dat slay. Eu ii spun ca a primit slay datorita faptului ca a campat. Dupa inca un minut alte persoane primesc slay si ma intreaba de ce au primit desi le mai zisesem anterior -_-.
      Dupa o ora si jumatate vine si randul meu de a fi hale. Eram foarte entuziasmat ca in sfarsit sunt hale, dar imediat ce incepe runda cineva scrie in chat rtd si ii pica instant kills si cred ca stiti ce a urmat -_-. Dupa ce am injurat laptopul 10 minute ( din cine stie ce motive ) imi revin si vad ca pe server e online unul cu LmaoBox. Imediat ce l-am vazut i-am dat ban permanent, iar dupa ce i-am dat ban playerii imi spuneau sa-i dau ban hackerului desi ii dadusem... dar ce sa faci... daca sunt orbi.
      In acel timp se trezesc niste ,,specimene'' si ma spameaza cu mesaje gen: ,,cum pot sa primesc admin'' sau ,,tu cum ai primit admin, cat ai platit?'' iar eu le spun ca trebuie sa se arunce de la balcon. Dupa doua minute imi spun ca s-au aruncat, dar eu nu ma gandisem ca stau la parter -_-. Dupa inca 5 minute in care nu s-a intamplat nimic special vine un  ungur si imi zice ca sunt ,,prost'' pentru ca i-am dat slay. Ii dau kick si apoi revine spunandu-mi asta din nou iar eu ii dau un ban cat p**a lui ENDY Big Smile).
     Intr-un final la ora 20:00 intra si alti admini online dupa o zi in care nu intrasera si ma saluta. Dupa 5 minute ies toti si raman singur din nou. Dupa inca doua ore de ,,gameplay masiv'' ies de pe server si ma spameaza playerii pe Steam cu mesaje gen: ,,nu intri pe server'' ; ,, de ce nu iti faci treaba? ''. In acel moment am inchis laptopul si mi-am zis in minte: ,, F*ck this sh*t I'm out''.
     In final ma culc intr-o liniste profunda, dar ma trezesc dupa 5 minute auzind telefonul cu mesaje de pe Steam. Arunc telefonul pe geam si in sfarsit adorm.
Cam asta e viata unui admin de pe VSH. Viata voastra ca admin cum este?
O poveste ''reala'' inspirata din viata monotona a lui Bogdan.
Autori: Bogdan si cam atat.

P.S: Povestea asta se aplica si pe serverul JumpRush. xD
Love is my hope, the reason I live.
Reply
#2
Fie ce-o fi.
Intr-o zi de vara pe cand eram si eu mai activ si erau mai multi admini, mi-am terminat treaba undeva pe la 11:00 (ma trezisem la 8:00) si-am spus hai sa intru pe PC, pe JR sa vad ce se mai intampla pe acolo.
Am vazut ca se injurau, ca campau si le-am dat gag-uri si slay-uri (pe vremea cand nu era warnul) dar intre timp n-a observat nimeni c-am intrat. Dupa nici 5 minute se gaseste unu sa scrie !admins si m-a observat, m-a luat la intrebari ca de ce le tot dau slay (la camperi) si de ce le-am dat gag la "prietenii" lui care se injurau pe motivul ca cine are loadouturi mai "jmechere". I-am explicat si s-o apucat dupa sa se injure cu mine, l-am avertizat, a continuat, i-am dat gag si dupa ce ia expirat gag-ul a continuat sa ma injure iar eu am continuat dandui un ban de 1 zi sa se linisteasca. Dupa ce-am dat ban-ul, iute si ceilalti ca a ca de ce i-ai dat ban ca n-a facut nimic si inainte cu 5 minute era camp si nu le-ai facut nimic, etc.. I-am ignorat si m-am pus spectator sa vad care-i afk si sa-i dau kick sa nu mai ocupe loc degeaba (serverul era full). Stau ce stau pe server si ma pun spectator sa ma duc la bucatarie sa-mi iau ceva de mancare. Dupa ce ma intorc, dau Shift+Tab si vad mesaje de la niste fosti "prieteni" cum ca sunt inutil, ca stau degeaba admin, ca nu-mi fac treaba si astea doar in 3/4 minute cat am fost la bucatarie. Am vazut c-a intrat alt admin si eu iesisem dar incep iarasi sa fiu spamat cu mesaje ca de ce nu intru pe server ca astazi toata ziua n-a fost niciun admin On pe srv. I-am spus ca-i deja un admin pe srv si ca eu m-am plictisit de JR pe moment dar el fiind incapatanat s-apuca sa ma spameze si sa spuna ca de ce nu-mi fac treaba (i-am dat remove). Intru mai pe seara si aceeasi poveste, niciun admin ON, spawncamp, injuraturi. Le-am rezolvat si iarasi se-apuca sa ma ieie la intrebari ca de ce am facut asta si n-am facut aialalta si etc. Am spus clar ca daca ceva nu le convine, n-au de cat sa-mi faca report pe forum in legatura cu ce-am procedat gresit. Ies de pe srv dupa vreo 10/15 minute si vad ca-mi daduse cineva add. Am acceptat si "domnisorul" se-apuca sa ma injure in legatura cu ban-ul care i l-am dat (mentionat mai sus). Imi pare rau dar unii sunt prea CANCER pe JR si ma enerveaza la culme sa-l vad pe unu "jmecheras". Mi-a ajuns si deja daca-l vad pe unu ca injura/ face camp are warn/gag/ban (in unele cazuri) instant caci inainte mai si iertam dar de buna voie nu merge. N-au de cat sa-mi faca la report-uri pe forum caci sincer, inca un report nu-mi strica. Sper c-ati inteles cat de CANCER si Distractiv poate fii JR in unele momente si de ce inca Moderez pe aces server.
 
Reply
#3
Cred ca ideea ti-a venit de la Viata unui admin pe DM xd
But is gud story anyways
Ar trebuii facuta una si pe dr si pe jr xd
| Leon |
dr.tf2.ro/
dm.tf2.ro

[Image: giphy.gif]
Reply
#4
Eu nu stiu ce tot au playerii cu voi, din aprilie de cand sunt din staff si foarte rar se intampla sa comenteze cineva la mine , dar si cand o face dupa aceea regreta xD. Nu cred ca sunt asa rau , nu? Cel putin Python ma iubeste , mi-a umplut profilul de "love you mojay", pacat ca eu nu il suport.
[Image: giphy.gif]
Reply
#5
(01-12-2017, 09:23 PM)MoJaY42O Wrote: Eu nu stiu ce tot au playerii cu voi, din aprilie de cand sunt din staff si foarte rar se intampla sa comenteze cineva la mine , dar si cand o face dupa aceea regreta xD. Nu cred ca sunt asa rau , nu? Cel putin Python ma iubeste , mi-a umplut profilul de "love you mojay", pacat ca eu nu il suport.
Pe python l-am blocat pe steam.Pe server vreau sa ii dau gag permanent,dar ma abtin xd
Too many brain cells lost with him :c
| Leon |
dr.tf2.ro/
dm.tf2.ro

[Image: giphy.gif]
Reply
#6
(01-12-2017, 09:23 PM)MoJaY42O Wrote: Eu nu stiu ce tot au playerii cu voi, din aprilie de cand sunt din staff si foarte rar se intampla sa comenteze cineva la mine , dar si cand o face dupa aceea regreta xD. Nu cred ca sunt asa rau , nu? Cel putin Python ma iubeste , mi-a umplut profilul de "love you mojay", pacat ca eu nu il suport.

Una e sa fi iubit de o fata... si alta e sa fi iubit de un gay Big Smile) .
Acest post a fost ,, o parodie bengoasa'' ce nu afiseaza realitatea. In realitate playerii ma respecta si imi spun ca ma iubesc Big Smile). ( baieti si fete)
Leon sau MoJaY... nu faceti si voi un thread cu ,, Viata unui admin pe DR? ''
Love is my hope, the reason I live.
Reply
#7
Adevar graieste gura ta.
 
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.