Forum Stats Bans Donate Servers Hello There, Guest! Register
Theme Customizer
Skin Colors
Background Patterns
Background Images
Custom Background

Above URL is an Image


Cautam jurnalisti! (February 23)

Tombola 13.03.2018 (March 14)


Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spy guide (after jungle inferno update)
#1
Ce este un Spy?

Spy-ul este o clasa de tip suport care se poate face invizibil cu ajutorul unui ceas creat cu ajutorul unui metal fictional numit "australium"
El are mai multe tipuri de ceasuri,altele dureaza mai mult dar cu anumite dezavantaje si viceversa
Unul dintre ceasuri se numeste "dead ringer" acest ceas iti insceneaza moartea lasand un corp fals in urma ta in caz ca esti lovit,afectat de "fall damage" sau inec,dupa acestea vei fi invizibil si vei primii viteza clasei "scout",invizibilitatea nu dureaza mult dar multumita vitezei ai sanse de reusita in evadarea ta
acest ceas este cel mai folosit ceas in clasa spy dupa motivile de mai sus si uriasa diferenta fata de celelalte ceasuri.
Spy-ul poate folosi si un sapper pentru a distruge constructiile inamicului care foloseste clasa "engineer"

Spy-ul poate folosi un cutit cu care daca vei ataca pe la spate va rezulta intr-o ucidere instantanee,nu conteaza daca inamicul are "overheal"

Cum sa eviti spawncamp

1.Daca se intampla ca echipa inamica sa faca spawncamp(asta inseamna ca nu vei fi lasat sa iesi din baza ta cu orice pret) si vrei sa iesi din baza cea mai sigura metoda este de a te deghiza intr-un coechipier si sa folosesti dead ringer-ul.Fiindca vei fi deghizat ca un coechipier sansele de a fi banuit for scadea cu 10%,15% in unele cazuri,poate chiar 30% in cazuri rare

Dupa ce ai reusit sa iesi din baza ta trebuie mai intai trebuie sa ucizi inamicii engineer si sa le distrugi constructiile si santinelele mai ales
Dupa asta ar trebuii sa te ocupi de restul inamicilor folosind metoda "backstab" aceasta dupa cum am spus mai sus rezulta intr-o ucidere instantanee in caz ca inamicul este atacat din spate.

Spy's default loadout:

-Revolver
-Knife
-Invis Watch
-Sapper
-Disguise kit

Spy's recommended loadout:

-The Ambasador (requires good aiming)
-Knife
-Dead Ringer
-Sapper
-Disguise kit

Advanced Spy loadout:

-Diamond Back
-Conniver's Kunai
-Cloak and Dagger
-Sapper
-Disguise kit

Daca ti-am fost de ajutor ajuta-ma si tu cu un +rep si cu un 5 stars rating la acest thread!
[Image: 76561198353465622.png]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.