Forum Stats Bans Donate Servers Hello There, Guest! Register
Theme Customizer
Skin Colors
Background Patterns
Background Images
Custom Background

Above URL is an ImagePoll: Adaugam noua regula?
This poll is closed.
Da
92.31%
12 92.31%
Nu
7.69%
1 7.69%
Total 13 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poll Vote : Noua regula
#11
Sunt perfect de acord!! Intalnesc de foarte multe ori playeri care fac asta , si regula noua ar putea ajuta serverul . Ce ar trebui sa mai fie schimbat este limbajul jucatorilor... In fiecare zii vin subiecte de genul ,, la**"" alteori despre organe genitale si alte lucruri scarboase. Propun o schimbare  a acestui lucru . Orice regula adaugata pentru limbaj ar ajuta. Multumesc!
#12
(14-01-2018, 10:27 AM)UnkownName {} Trade.tf Wrote: Sunt perfect de acord!! Intalnesc de foarte multe ori playeri care fac asta , si regula noua ar putea ajuta serverul . Ce ar trebui sa mai fie schimbat este limbajul jucatorilor... In fiecare zii vin subiecte de genul ,, la**"" alteori despre organe genitale si alte lucruri scarboase. Propun o schimbare  a acestui lucru . Orice regula adaugata pentru limbaj ar ajuta. Multumesc!

Regula actuala pentru limbajul indecent este destul de potrivita.Normal ca playeri-lor nu li se va permite sa vorbeasca ca pe camp cu oile, dar cate un cuvant mai de dracusor nu strica niciodata, mai ales daca este spus intr-un mod subtil. Pana la urma, chiar daca majoritatea TF2-ului sunt doar niste copii, nu prea cred ca suntem nici la gradinita.
[Image: giphy.gif]
#13
I agree with this, i think its a sad kind of a joke.
People who try to get someone to ‘unbindall’ or ‘quit smoking’ in console or anything like that need to get punished, example with an gag of 10 Minutes.
[Image: 76561198151576420.png]
#14
Ba eu nu am treaba cu serveru de deathrun, daca am intrat pe el de 5 ori is popa da nu cred, insa face parte dintr-o comunitate pe care eu personal o ador. Infine cu lauda, chestia asta e ilegala practic in realitate unbind all ar fi sa ii zici unui copil sa isi taie venele ca primesc ciocolata.
Am fost faptas la o asa scena cand nu eram admin, de 2 ori, iar unul dintre acei jucatori a picat in capcana si nu a mai fost vazut de atunci. Nu eram eu in 2016 prea bun la TF2 (nu ca acum as fi) dar stiam ce face unbind all si unul dintre ei a fost avertizat de mine.

Rezolvare - Banarea celor care fac asta de la ban de 10 minute pana la 3 zile, ca permanent e prea mult.

In concluzie, cei care fac acest lucru, ei cred ca asta in "fun", dar nu e, este o gluma proasta si trebuie pedepsita.
[Image: 349168.jpg]
#15
Fiind un admin vechi pe Deathrun am intalnit astfel de oameni care incearca sa "trolleze" acesti zisi playeri noi spunandu-le chestia aia si mai era: "Apasa F10 si Enter foarte repede si vei primi ceva". Daca apesi pe F10 apare un meniu cu "Do you really want to quit?" si daca apasa Enter ii scoate din joc, SAAAU.. "quit pyro" sau "quit (orice cuvant)", majoritatea cred ca de ex. "quit pyro" li se schimba clasa de pe Pyro sau pe Pyro. (Sper ca s-a inteles)
In fine, trecand inapoi la subiectul principal, facand o regula speciala pentru asa ceva nu mi se pare cea mai stralucita idee, adica da, ar trebui sa se faca ceva impotriva trollerilor de ori ce fel, dar sunt si multi oameni care le spun la, sa le zic "noobi", sa nu scrie chestia aia in consola deoarece li se scot bindurile etc.
Ban pentru asa ceva mi se pare prea aspru, nu e chiar asa grav, in plus, majoritatea fac asta doar pentru o "gluma". Toti la randul nostru am facut asa ceva, si daca tot ar fi sa spun si eu niste posibile pedepse, ar fi asa:

- Advertisment
- Gag (daca e scris pe chat)/ mute (daca spune pe voice-chat) - de la 15-30 primul gag/mute, si daca chiar se intampla sa se repete, gag/mute 120 minute

Nu cred ca s-ar ajunge la ban din asa ceva si sper sa nu se mai intample chestii dinastea pe server, si chiar daca se intampla, sa se ia masuri calumea. Smile


EDIT PENTRU CLAUDIU: Exact cum spui, esti un player care isi spune opinia, dar chestiile astea chiar sunt doar pentru admini/moderatori etc. Toti am fost playeri pe server la randul nostru, si am vazut cum e, nu chiar "stii cel mai bine", dar cum se zice, "clientul are dreptate".
Eu la randul meu nu am vazut in viata mea exploit abuseri, toxici sau "HACKERI" pe serverul de Deathrun, cum spun in absolut fiecare thread despre DR, serverul este unul friendly, singurul lucru care-l strica intr-un fel e acest troll cu unbindall. Am fost cu toti playeri dar nu cred ca multi au intalnit astfel de persoane care sa le spuna sa faca asa ceva, si de obicei aia care scriau "unbindall" erau avertizati.
          __________________
          ____/ expnob \____

    .-== Official JB Moderator ==-.
        .-==  and DR
Admin ==-.
#16
Saptamana a trecut, poll-ul s-a incheiat , decizia a fost luata:
De astazi , 18.01.2018 glumele de genul "free items daca scrieti in consola unbindall" sau altele de acest gen vor fi sanctionate de catre staff.
T/C.
[Image: giphy.gif]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.