Forum Stats Bans Donate Servers Hello There, Guest! Register
Theme Customizer
Skin Colors
Background Patterns
Background Images
Custom Background

Above URL is an ImageThread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Admin / Moderator abuziv.
#1
Nickname: Zefraxus
 Numele adminului / jucatorului reclamat: DmD Ghost  https://steamcommunity.com/profiles/76561198188221583
 Data si ora intamplarii: 04-15-18 00:44
 Screenshoturi: Nu am pentru ca am luat ban instantaneu fara sa apuc sa fac screem shot
 Descriere a situatiei: I-am zis : ''Dmd acum care e jeg eu sau tu'' pentru ca ma spama , nu ma lasa in  pace , i-mi dadea target la propriu, toti de pe mapa dansam conga eram friendly si numai pe mine in tot tinpu asta. A dat ban fara motiv chiar nici unu a zis ''Vrei sa vezi un truc , ban'' ceea ce mi se pare chiar abuz nu vad logica in asta plus ca defiecare data ma ameninta cu ban fara vreun motiv  NAU MI SE PARE CORECT SA IAU BAN  2 ZILE FARA NICI UN MOTIV IAR ALTU CARE INJURA'' FMM'' SA IEIE 20 DE MINUTE DOAR PENTRU CA I-AM ZIS CA E UN JEG PENTRU CA MA SPAMA SI NU MA LASA IN PACE SI IMI DATEA TARGET CA APOI CAND IL BAT SA IMI DEA BAN
 Admini online la petrecerea evenimentului: DmD Ghost  https://steamcommunity.com/profiles/76561198188221583
Martori: Eu unu nu as putea sa pun un martor pentru ca sunt ferm convins ca o sa isi ieie si ei ban
#2
Welp, degeaba te plangi ca iti da target.Este un server de Deathmatch nu un server friendly.Puteai fii sanctionat altfel, insa fiecare sanctioneaza cum considera.
| Leon |
dr.tf2.ro/
dm.tf2.ro

[Image: giphy.gif]
#3
Ghinion ca nu mai merge HLStats, mi se pare ca chat-ul de pe DM inca mergea.
In orice caz, stiu ca Ghost nu da doua zile ban pentru nimic, esti tu sigur ca nu ai mai spus si altceva in afara de "DmD care e jeg esti sau tu" ?
[Image: giphy.gif]
#4
Oh , chiar te așteptam


M-ai făcut de 2-ori pussy , după ce te-am dominat, și asta nu este prima abatere.Tu mereu când ești dominat , te bagi spec ,îl înjuri pe ăla și te aștepți să nu pățești nimic ?

Încearcă să îți calmezi nervisorii și să iti vezi de treaba ta pe server
 [Image: tumblr_inline_nqdduiGI861sb17t0_500.gif]
#5
Dupa spusele colegilor mei din staff:
Este un server de DM,nu de friendly sau mai stiu eu ce!
Atat timp cat ai un comportament normal nu o sa se intample nimic,dar avand in vedere vorbele spuse de tine nu mi s-a parut ca esti nevinovat.
Insultarea unui membru din staff-ul dm sau orice alt staff de pe aceste servere este interzisa,asa cum spune si regulamentul
( http://www.tf2.ro/subiect-regulament--1503 ),incalcarea regulamentului va duce la consecinte.

Sfat pentru tine:Data viitoare cand esti nervos sau vrei sa insulti pe cineva scrie /disconnect in consola,calmeza-te,apoi intra inapoi.

BTW:Data viitoare cand mai faci plangere,cerere,etc(incearca sa nu mai scrii cu litere mai,nu impresionezi pe nimeni daca tipi).
[Image: Nlv0.gif]
#6
Daca vrei friendly pe dm, vino dupa ora 12. Nu se bate nimeni atunci. Altfel, suporta faptul ca playerii pur si simplu fac ce sunt indemnati sa faca pe un server de dm, adica sa omoare pe cine prind.
" Pain... Agony.... My hatred burns through the cavernous deeps. The world heaves with my torment. Its wretched kingdoms quake beneath my rage... But at last... The whole of Azeroth will break... ...And all will burn beneath the shadow of my wings."
#7
Plângere inutilă

Ban-ul rămâne

T.C.
 [Image: tumblr_inline_nqdduiGI861sb17t0_500.gif]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.